OVER MIJ

Mijn naam is Jordy Hijman, 21 jaar oud en heb de opleiding Animatie & Audiovisuele vormgeving gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met het maken van (live) video's. Hierin kon ik mijn creativiteit kwijt. Desondanks dat dit niet op professioneel niveau was, was ik er wel heel trots op en kon ik toch nog een (klein) publiek bereiken. Vanaf mijn jeugd heb ik dus al veel ervaringen opgedaan en is mijn liefde voor (live) camerawerk en montage ontstaan. Daarom heb ik er voor gekozen om naar het Grafisch Lyceum in Utrecht te gaan en daar de opleiding Animatie & Audiovisuele vormgeving te volgen. Met de intentie mezelf verder te ontwikkelen in dit vak gebied.

Tijdens mijn opleiding heb ik een jaar stage gelopen bij RTV Dordrecht. Hier heb ik mezelf vooral gericht op camerawerk en montage. Toen mijn stage periode voorbij was bleef ik actief bij de omroep als itemmaker.

Vanaf heden ben ik begonnen met mijn eigen onderneming: 'Hijman Media'. Een bedrijf waarmee ik jouw bedrijf op de kaart zet door middel van professionele videoproducties!

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!